tisdag 24 juli 2007

Tapetjakt och parmiddag

Det var svårare än jag någonsin hade anat, att finna tapeter. Än så länge har jag bara bestämt mig för vilken tapet som ska få pryda hallväggarna. Resterande två tapeter får eventuellt bli ett fall för morgondagen. Om inspiration finnes. Bilden visar en vy över matbordet, hann tyvärr inte piffa till det med servetter och dyligt. Var nog att jag hann färdigt med maten i tid, tidsoptimist;-) För den uppmärksamme, det ligger en sked istället för en gaffel vid närmsta tallriken, vi kunde för allt i världen inte finna en gaffel. Sambon har febrilt städat undan alla omaka bestick i en låda så de vi använder finns i upplaga sex av varje:-)
Kvällen har gått i matens och goda sällskapets tecken. Vi bjöd på en kycklingpaj (recept kommer så småningom) till varmrätt och italiensk jordgubbstårta till efterrätt.
Av det ena paret fick vi en mycket gott vin (Lindemans) och av det andra paret ett hemtillverkat arrangemang på ett blockljus. Tack! Vi tackar så mycket för att NI kom, det var riktigt trevligt!Bilder: privata

3 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Linda sa...

man skall hålla ihop tjejerna! girl power!
mvh Linda

Skrymslen och vrår sa...

Tack för en god middag och en trevlig kväll. Kram!