måndag 9 juli 2007

Potatis & lax

Jag visade er gårdagens efterrätt, men inte middagen. Den bestod av skivad färskpotatis i tre delar, med salt och timjan på i en form med riktigt smör. Till det lax med salt, citronpeppar, gräslök, persilja och matlagningsgrädde. Så enkelt och gott. Grönsakerna uteblev dock (ledsen mamma). Tips mottages gärna om ni har något gott grönsaksrecept!

5 kommentarer:

Granne med Selma sa...

Hej på dig! Vad duktig du är på att lägga in länkar i texten du skriver. Ser att du gjort det lite här och där. Själv tror jag att jag gör lite fel, för jag kan aldrig ta bort den sista punkten efter adressen för då försvinner hela länken... Visst är det kul att blogga! Ser att du har ett inredningsintresse och du verkar vara en fantastisk kock! Keep up the good work!
Kram

Nya och gamla ting sa...

Granne med Selma: Vad roligt att du uppskattar min blogg, jag gillar din med!:-) Ja det är roligt att blogga, en helt ny värld. Att länka är inte så svårt som man kanske tror, du markerar texten och trycker på den gröna jordgloben. Där kopierar du in adressen från den sida du vill länka till. Då ser du att de markerade orden i texten blir understrukna av en linje - länken är skapad. Lycka till.

Lyckan sa...

MUMS fisk som är så GOTT

=)

Anna

Anonym sa...

Åh, så gott!

Nya och gamla ting sa...

Lyckan och artefact: Ja fisk är gott, speciellt lax då!