söndag 29 juli 2007

En dag att minnas


En av lekarna syns med på bild. Vi hade ballonger fastspända kring fotlederna, flest ballonger kvar vinner. Jag åt sallad och en jättegod pizza till lunch.
Tidigt igår morse, närmare bestämt 06.45 var vi på plats utanför vår väns arbetsplats. Expedition möhippa skulle snart inledas. Vår plan var att haffa vår vän på väg till jobbet. Vad vi inte visste var att det fanns två ingångar, så vi väntade ut henne men hon infann sig aldrig. Vi insåg rätt snart att vi hade missat henne. En av oss var utklädda och stegade in på arbetsplatsen för att söka upp vår vän som helt oanandes redan hade börjat arbeta. Hon blev lyckligt överraskad när "den utklädda damen" räckte över ett kuvert med texten "nu är det dags"! Vi inledde dagen med femkamp och frukostpicknick osv. Efter någon timme i bil befann vi oss i en annan stad. Där åt vi lunch, för att sedan överraska vår blivande brud med turridning på islandshästar.

Längst upp till vänster ser ni hästen som jag red, den minsta av dem alla vilket passade mig bra! Kunde inte undvika att ta kort på dessa lamm/får som strosade runt på gården. Så söta.
För mig som är rätt så rädd för hästar blev detta en stor utmaning. Efter mycket skumpande på hästryggen och en hel del känslor blandade med glädje, ångest, rädsla m.m. var en timmes
ridning över. Det gav oss ett hett samtalsämne in på småtimmarna, det tål att påpekas att bara några av oss hade ridvana;-)

Vår fina dukning. Slog nog svensexans dukning med hästlängder, tror vi iallafall;-) En mysig bild på den öppna spisen.
Middagen bestod av vår hemmagjorda exotiska planka, potatissallad och annat gott. En mamma stod för alla blomsterdekorationer, som hon egenhändigt gjort av blommor från trädgården, fint ögongodis minsann! Dagen innehöll förstås annat skoj också, men det håller vi för oss själva. Det är en underbart rolig dag att minnas!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Verkar ha varit en härlig dag! Snart bröllop då? Vi skall iväg på ett nästa helg - alltid roligt!! Det där receptet här nedanför ska jag nog testa.. verkar mumms!

Nya och gamla ting sa...

Sofia: Ja det var en superhärlig dag! Bröllopet är om två veckor. Jag har bara varit på ett bröllop förut, så det ska bli mycket spännande. Speciellt när det är en nära vän, det känns stort! Ja testa det receptet:-)

Nygammalt sa...

Vad roligt ni verkar ha haft det. Har inte heller varit på så många bröllop men jag antar att det kommer att smälla till senare, då gifter väl sig alla samtidigt istället. ;) Förstår vad du menar med hästar, är också rädd för dom, men det är en härlig upplevelse när man väl kommer upp=)

Anonym sa...

Det var värkligen en rolig dag!Speciellt ridturen, en riktigt utmaning var det att få dom att tölta.

Nya och gamla ting sa...

Sonia: Ja det var spännande och lite läskigt:-)

Anonym sa...

Oj, va trevligt ni verkar ha haft och va gott det såg ut! :)