tisdag 5 juni 2007

Snart slut på semestern


Bilder: Privata
Imorgon är min semester slut, har haft 9 dagars underbar ledighet! Jag har hunnit med en hel det under dessa dagar, bl.a. skaffat denna blogg, varit på loppis, grillat, varit på små utflykter m.m. Kort sagt en helt perfekt semester. Ikväll har jag spenderat några timmar vid älven tillsammans med en vän. Bjuder på några bilder därifrån.

7 kommentarer:

Skrymslen och vrår sa...

Tack för ikväll. Fina bilder!

Anonym sa...

Vilka fina bilder du tagit! Blir alldeles lycklig ända in i hjärteroten...tänk att sommaren verkligen har kommit nu! Och med besked dessutom...;) Tyvärr sitter man inne och tråkar på med rapporterna hela dagarna...suck. Men snart, snart, är det min tur att vara ledig!
Ha det gött vännen. Å du, skåpet blev ju jättefint!

Nya och gamla ting sa...

Hanna: Se svar i din blogg:-)
Sarah: Ja visst är det härligt, jag kan inte riktigt förstå att sommaren är här. Dessvärre är semestern slut för den här gången och arbetet kallar imorgon. Ombytta roller! Hoppas att du hinner klart rapporterna enligt planen, vi hörs! Kram.

Stina sa...

Vilka härliga bilder du visar. Kram Stina

Hem och Lycka sa...

Vilka vackra bilder!!

Milly sa...

lite ledigt gör under, och härlig natur gör ju inte saken sämre. Underbara bilder!

Nya och gamla ting sa...

Hemma på landet: Tack så mycket!
Mia: Tack, det gläder mig att du tycker det!
Milly: Ja ledigheten har verkligen behövts! Sedan att det varit superbra väder har inte allt varit mig emot. Fast ser redan fram emot helgen då jag återigen är ledig:-)