lördag 24 november 2007

Julkort del 2

Bild: privat
Här är ett axplock från dagens julkortsskörd. Det kanske är lite trist att visa upp dem, med tanke på att en del av er kommer att bli ägare av dessa. Men det bör förtäljas att alla kort ännu inte är tillverkade samt att alla är olika varandra. Hand made by me! Roligt var det i allafall, men jag glömde visst att spela julmusik under tiden. Ska ta en bättre bild inom kort. Men vem orkar vänta till det blir dagsljus?:-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan min underbara vän!

Usch, vad länge sedan jag tittade till din blogg, *skäms*! Det har varit sjukt mycket nu och precis som du har jag hamnat i en djup svacka där allting känns trist! I helgen har det dock varit trevligt när mor, far och mormor varit här. Men nu när de åkt känns allt sådär tomt och mörkt igen...suck! Mest jobbigt känns C-uppsatsen. Hur ska vi hinna?? Panik! Hursomhelst har helgen innehållit en hel del julpyssel faktiskt. Mor och jag beställde olika tomte-satser från Panduro som vi pysslat med. Pillrigt men väldigt kul! Och söta blev dom...jag har ett gäng ståendes i fönstret nu. Lite tidigt för tomtar kan man tycka, men jag orkar inte packa ner dom för att ta fram dem om en vecka igen...jag gör ju alltid jul i vår lgh lagom till första advent eftersom vi inte firar jul här. Så om man ska hinna njuta något av sitt pynt, måste det fram i tid! :)

Vilket fruktansvärt chockerande besked du fick från hyresvärden by the way! Hugaligen! Men vad bra att beloppet har sänkts...men ändå. Nu när pengar verkligen behövs till alla klappar. Vilka fina julkort du gjort förresten! Undrar om man gjort sig förtjänt av ett kort i år? :) Själv känner jag mig stressad även där, när ska jag hinna göra mina kort? Och det som jag tycker är så kul! Synd att man alltid måste prioritera bort alla roliga saker...så ha inga höga förväntningar på årets julkort från oss! Det kanske blir E:s uppgift, vem vet...;)

Blev en lång kommentar detta, men det var också länge sedan jag skrev något. Kraaaamar i massor till dig!

Nygammalt sa...

Fina kort du har gjort. Är så roligt med handgjorda. =)