tisdag 4 september 2007

Usch fy och blä

Bild: närbild på den nya spegeln. den kanske behöver putsas:-)
Vad less jag är, redan efter 1,5 vecka började min nya mobil att krångla. Besökte idag Telia där butiksbiträdet sa att jag måste lämna in den för översyn och eventuell reparation. Om den bara börjat krångla 4 dagar före, då hade jag fått en helt NY vilket hade varit det bästa! Problemet är att jag inte kan höra de som ringer, utan måste sätta på högtalaren för att göra det. Och vem vill gå runt med en högtalare på, är ju kränkande för den man pratar med! Så nu återstår två veckors väntan... blir så less!

Jag lever sedan en tid tillbaka ensam, därför jag hade min bloggpaus där ett tag. Det tar ett tag innan alla bitar faller på plats i det nya livet som singel. Nu börjar inspirationen och energin återvända vilket känns underbart. Ha en fin dag allihopa!

7 kommentarer:

Anna sa...

Åh, förstår dig, det är så tråkigt. Min mobil är också på lagning, micken gick sönder, jag hörde alla som ringde men de hörde inte mig. Funkade bara med headset. Hoppas det ordnar sig snabbt för dig.

Ha det gott!

Nya och gamla ting sa...

Anna: Ja det är skumt...men verkar vara ngt vanligt fel faktiskt. Jag hållr tummarna för att de fiar det snabbt, butiksbiträdet skrev akut med uteopstecken på 2 ställen:-D
Ha det bra du med.

Skrymslen och vrår sa...

Mitt schema blev klart idag, så vi får hörs i morgon för planering! Hoppas det finns nån fungerande telefon att ringa på då... Kramar!

Nya och gamla ting sa...

Hanna: Japp... slutar kl 16, så vi kan pratas vid ikväll. Har den gamla mobilen på, sedan fungerar hemtfn än så länge:-)

Nygammalt sa...

Förstår att inspirationen inte har varit på topp. Vet ju hur det är liksom...

Hoppas din telefon fixar sig. köpte en ny förra året som är helt knäpp. Stänger av sig själv lite nu och då, för att inte tala om batteriet. OM du ska ska en ny skaffa inte en S*****G. Helt kass!
Sköt om dig! Kram.

Anonym sa...

Hello vännen!
Nu har jag uppdaterat mig på din blogg igen, alltid lika trevligt!! Vad kul att du uppskattade svärmors blommor, håller med om att de har väldigt läckra färger, och att de passade ypperligt i din söta såssnipa. Vad skönt att livet börjar ljusna för dig nu. Tänker på dig ofta ska du veta! Skönt att veta att du tänker på mig också...som du själv påpekade: jag blir alltid på mkt bättre humör efter att jag pratat med dig! :) Lycka är en vän som du! Kraaaaaaaaam
P.S Din dukning var ju jättefin också, måste jag bara påpeka. Du gjorde rätt som köpte de där tallrikarna, vilket fynd! Trist med mobilen dock, men vi får hoppas det går undan. D.S

Nya och gamla ting sa...

Sarah: Tack för dina värmande ord! Du gör mig glad med ska du veta! KRAMEN!