söndag 2 september 2007

Såssnipa från förr

Bilder: privata
Ibland funderar jag över om jag egentligen behöver investera i vissa saker. Som i detta fall denna såssnipa, jag gör sällan sås och sällan orkar jag duka fint med såsen framme. Men iofs har jag inte haft tillfälle heller, eftersom jag inte haft något att hälla upp den i. Nu hittade jag denna såssnipa för endast 25 kr och visst är den fin? Jag fäste mig vid den rosa kanten, och vad gör väl det om inte allt porslin matchar? Jag ser fram emot hösten och vinterns middagar. Varje fredag ska det bli kalas här, så ni som känner er träffade är välkomna till dukat bord;-)

Till er mamma och pappa som kanske tror att jag kommer att ruinera mig med middagar, blodpudding kan också serveras på det nya porslinet. Såssnipan kan agera lingonsyltförvaring om så skulle krävas:-) Så inspirerande dukningar och dekorationer väntar med andra ord.

7 kommentarer:

Skrymslen och vrår sa...

Inte bara porslinet som är vackert. Blommorna också...

Anonym sa...

Hej Camilla!
Här har du en, numer, flitig läsare av din blogg! Mycket trevlig inspiration och fina bilder. Jag måste passa på att fråga om bilderna från möhippan; kunde vi skicka eller bränna dem?

Du är välkommen att kika på min blogg, men skräms inte av det ibland deprimerande innehållet :-)


Ha det bra!/Lina

Anonym sa...

www.darksideofcinderellas.blogg.se

vet inte om det kom med!

/Lina

Nya och gamla ting sa...

Hanna: Ja visst är blommorna fina, S är en klippa på blomsterbindning!
Lina: Men oj, är du också här o smyger runt:-) Kul! Ja ja ska allt kolla in din sida, visste inte att du hade en blogg.

Nygammalt sa...

Man glömmer oftast bort att använda porslin som krukor eller vaser, men det blir ju så himla fint! Bra med många användningsområden! Då kan man ju inte klaga på att man är oekonomisk! ;) *ha ha*
Kram.

Anonym sa...

Hej!

Vilket program använder du när du redigerar dina bilder, ger dem ramar och ordnar colage?

//Patrik

Nya och gamla ting sa...

Nygammalt: Precis, endast fantasin sätter gränser:-)
Patrik: Picasa. Men skulle vilja ha photoshop, finns ju tusen möjligheter i det programmet. Men Picasa är enkelt och dessutom gratis.