söndag 2 september 2007

Å så åkte pläden fram igen...

Bilder: privata
...efter ett halvår i garderoben. Nu var det dags för pläden att se dagsljus igen. Den får ligga i soffan som den gjorde förr. Molly var snabbare än mig att paxa den, hon lever verkligen upp till "sköna söndag" begreppet. Men jag unnar henne den stunden, det ser ju för mysigt ut:-) Sedan att det troligtvis kommer att fastna katthår på den är en annan femma. Dammsugaren kan behöva ett extraknäck den med;-)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Mmm..ser jättemysigt ut! Skulle gärna ha många fårskinn att slänga fram nu när hösten bara kommer vinande. Brr...
Måste skaffa flera vid nästa ikea-besök...
Ha en skön fortsättning på kvällen! kram/ruffa

Nya och gamla ting sa...

Ruffa: Ja precis, är mysigt med plädat, har bara en jag.

NICOLINAS BONING sa...

Visst är det mysigt med plädar och fårskinn!
Det gäller bara att vara snabb så att inte katterna hinner först...speciellt om det är något som är nyinköpt eller nytvättat... dom är hopplösa...suck, men det är OK naturligtvis:-)
Kram/Birgitta

Anonym sa...

Såg verkligen supermysigt ut det där *s*

Nya och gamla ting sa...

Nicolinas boning: Ja det är supermysigt att sitta på, o för den delen att även bara titta på. Ser inbjudande ut. Katten har legat där mest hela dagen faktiskt:-) Kul att du kommenterade.
Vildängel: Tackar! Det är mysigt att sitta på den o se på tv.

Anonym sa...

Jag kommer gärna och äter blodpudding eller så kan vi sno ihop något annat, nån fredag framöver. Om ca 1,5 h har min semester sorgligt nog tagit slut. Känns lite motigt, godkväll. Kram/S

Nya och gamla ting sa...

Anonym: Jamen absolut, men jag tror nog att dina smaklökar kräver mer utmaning än så om jag känner dig rätt;-) Det är för enkelt med två ingredienser... ska filura på en bra meny inom kort:-)

Nya och gamla ting sa...

Anonym igen: Ja du, kan tänka mig att det ligger lite ångest bakom ditt inlägg...med tanke på att semestern är slut menar jag. Men som H sa, du kommer in i det snabbt. Sedan så kommer ju 3 nya snart som du dessutom känner till o tycker om. Så du har ngt att se fram emot!

Skrymslen och vrår sa...

Missen har verkligen hittat en skön plats. Jag ska nog ta efter katten och avsluta min helg med att lägga mig ner i soffan och softa. Ha en skön kväll!