fredag 14 september 2007

Lite gröna tillskott i hemmet

Jag bytte ut två gamla ärtor på tråd till dessa som jag inte vet namnet på. Det blev i alla fall ett fräschare intryck. Pyntade med några nyponbär eller vad det kan vara?
Rätt kul att blanda lite färgstarka saker i det vanliga gröna.
Nu väntar tre härliga arbetspass. Så alla ni som tänkte komma på fredagsmiddag ikväll, får jag tyvärr avslöja att mitt koncept inte håller fullt ut:-) En annan gång kanske?! S & P, kan middag fungera för er mån, tis eller ons till veckan?
Obs, lite väl blanka bilder, men det är svårt att ta i dagsljus. De ser bättre ut i större format.
Bilder: privata

6 kommentarer:

Nygammalt sa...

Grönt e skönt! Väldigt fin.
Angående träning är jag likadan. Köpte en pilatesbox från Twins men har bara kört uppvärmningen en gång *ha ha*, men jag skaaaa försöka komma igång med den. Skaffade mig ett friskis kort för snart en månad sedan men har inte använt det ännu...skyller på förkylning ;) Det är svårt att komma igång men har man väl kommit igång så brukar det kännas bra.

Vet faktiskt inte hur det står till med Saris, när vi var där i somras så var det väldgit utplockat och verkade säljas ut. Trodde bara att de skulle byta lokal eller renovera. Synd om de ska lägga ner.

Ja, nu är jag uppe. Ska lägga ut vad jag har handlat igår.

Trevlig helg!

Linda sa...

fint när det är så enkelt. det gllar jag =)
ha en fin helg
/Linda

Anonym sa...

Middag låter trevligt! Till veckan passar måndag bäst, jobbar kväll tis och ons.

//S&P

Nya och gamla ting sa...

Nygammalt: Jo nu ska jag ta nya friska tag verkligen. Finns ingenting att skylla på längre:) Jag vet inte heller om de ska stänga, men eftersom lokalen var ute tänkte jag det. Kan hända att de bara ska byta lokaler som du säger. Jag ska kika in på din sida o se dina inköp:-) Ha det så bra!
Vita drömmar: Tack. Jo enkelhet förespråkar jag med:-)
S & P: Men då säger vi måndagkväll! Visade sig att jag inte är ledig tis som jag trodde. Så vi spikar det. Ni är välkomna.

Nygammalt sa...

Ja de är supertrevliga där! Den här gången handlade jag av hennes dotter, avslöjade att jag hade en blogg så då fick jag ju säga namnet på den, lite utlämnande men man får ta det som en rolig grej.
Tycker absolut vi ska göra reklam för dem, bra butiker och trevliga människor förtjänar publicitet! =)

Ska nog gå på mässan på Rådhuset imorgon, då ska de vara där också.
Trevlig lördag!

Nygammalt sa...

Aha, trodde du bodde kvar här. Men det gör du rätt i, kul att testa på något nytt, flyttade själv för 5 år sedan. Enligt min mamma så är det lika långt hem som dit man flyttade...så sant så! Kanske flyttar man hem en dag.
Ha det bra där du nu är!