måndag 10 september 2007

Katt söker nytt hem;-)

Bild: privat
Visst är det fantastiskt mysigt att ha katt. Det är även fantastiskt mysigt när katten FÖRSTÖR det man nyss gjort iordning;-) Som i detta fall när jag precis tagit in rönnbär för att ha i glasburken i hallen. Fem minuter senare prasslar det till... ja ni kan själva lista ut resten. Nu är de åter på plats. Får se till att leka lite med henne hädanefter, så energin inte kvarstår när jag pysslar i hemmet. För snören, papper och blommor är Mollys favoritleksaker. Tänka sig att vi har så lika intressen men ändå inte. Melonljuset luktar förresten rätt så gott. Ganska mild doft vilket jag tycker om.

5 kommentarer:

Skatan sa...

ha-ha...ja du, det är inte lätt med de små rackarna : )

Hej så länge!

Anonym sa...

Hello!!
I can take the cat, nemas problemas! ;-) Skulle behöva en liten vän här hemma nu när jag sitter och läser "Skolutvecklingens många ansikten" inpå småtimmarna...tråkigt värre!
Ute är det så mörkt, så mörkt...kommer du ihåg de där evighetslånga ljusa juninätterna? Känns så tragiskt länge sedan. Usch för höstdepression! Är deppad över det mesta just nu känner jag. Förutom mörkrets intrång känns saknaden alltmer påtaglig. I takt med att trädens löv gulnar en efter en smyger sig olusten på...visst, hösten ÄR vacker med alla färger, den ÄR mysig med alla tända ljus och te- och chokladorgier i soffan, den ÄR underhållande med alla lättsamma Tv-program som IDOL m.fl., men den ÄR också lika med att sommaren är slut - denna årtstid som jag älskar! :(

Jaja, sånt är livet! Ska försöka rycka upp mig nu, blev lite väl djup- och tungsint där ett tag...;-)

Hoppas du har det bra iallafall och kan känna glädje i tillvaron! Det är du värd min vän. Kraaaaaaaaaaam.

Nya och gamla ting sa...

Skrotmaja: O no, det är ett livsprojekt med denna katt tror jag, haha.
Sarah: Hej min vän! Ja ta henne för allt i världen, iallafall till låns. Jag måste ju ha en viss ångerrätt o du givetvis en bytesrätt om du hellre vill ha en dammråtta av mig;-) Jag tänkte ringa dig o liva upp tillvaron idag. Kände din höstdepp ända hit! Tror allt att du är mera nere än mig, vilket är förståerligt! Att vara utan E måste vara ett mörker värre än självaste höstmörkret.
Ringer dig imorgon! KRAMAR i massor.

Anonym sa...

Melonljus lät som nåt riktigt trevligt - likväl som den busiga katten *ler*

Linda sa...

fin låda för ljusen =)
/Linda