tisdag 4 mars 2008

Bloggen tar sportlov

Det har inte bloggats flitigt den senaste tiden. De främsta orsakerna är bristande inspiration och planering inför en flytt till våren alternativt till hösten. Sedan vet jag inte om bloggen tillför så mycket för mig längre.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Sportlov? Snarare verkar den ha tagit tjänstledigt.

Anonym sa...

Sluta inte :( Vet du!, E har sökt ett jobb i den stad du tänkt flytta till. Hihi tänk vad kul:))
kram S

Nya och gamla ting sa...

S: Är det sant!!! OOOOOOooo så kul!

Anonym sa...

Yo babe!
Vad tråkigt att du inte finner inspiration till att blogga längre...kommer verkligen sakna din blogg om du slutar, det ska du veta! Känns som att du är lite närmare mig än det verkliga geografiska avståndet när du bloggar...
Här är allt bra förutom att jag åkt på en förkylning IGEN, denna gång en värre variant tyvärr. Sedan känns det som att livet allt snabbare börjar närma sig ett oundvikligt avstamp, en stor förändring på gång! Arbetslivet väntar, uppsägning av lägenheten, flytt till annan stad (känns bekant va? :)) bröllop med ALLT vad det innebär, skola och en massa annat...Nu är det hektiskt att vara Sarah.
Hoppas det går framåt för dig med alla beslut och viljor som ska det ska kompromissas med. Tänker på dig min vän. Kram!!

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.